Reisverslag

THE MARMALADE AWARDS PART 2

Roadtrip of boattrip… daar ging het om… Mister Choco en ik geraakte het maar niet eens. Hij, die al langer droomt van een nachtje op zee (hij heeft Titanic zeker niet gezien of althans het einde niet) en ik, die zweer bij de goede oude vroemvroem.

Maar zoals het in een goed huwelijk gaat, is het een beetje geven en nemen… naar Engeland: met de boot (ik ga dus zooooo niet slapen), en van Engeland: met de auto. Voor de geïnteresseerden onder jullie, aanschouw de reis (follow the blue line).

The road to The Marmalade Awards
The road to The Marmalade Awards

 

Tijdens ons tripje komt de schoonfamilie ons huis en kroost bewaken. Wat dus eigenlijk wil zeggen, … t’is hoog tijd voor de grote schoonmaak… Tiens, schoon- familie… schoon-maak… zou dat toevallig zijn…

Bij deze excuseer ik me dus voor de komende drie dagen. Er zullen geen nieuwe receptjes geprobeerd worden. In plaats daarvan neem ik de wapens op tegen vuil en stof. En gezien die hoeveelheid, zal ik ongetwijfeld toch nen serieuze dut kunnen doen op de boot.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.